Green Valley Stars Flower Power European Winner 2023!

25 juli 2023 0 Door Jelle Derksen

Dit jaar was de European Dogshow in Herning(Denemarken). Gezien de omvang van deze internationale show gingen wij er eigenlijk zonder enige verwachtingen naar toe. De concurrentie is groot en mensen schrijven enkel hun beste honden in voor deze show.

Dat Flower in top conditie is was voor ons al duidelijk. In Groningen werd ze 1e in de rasgroep en werd ze daarna zelfs Reserve Best in Show. Ook tijdens de andere shows, in Dortmund en Bleiswijk drukte ze haar stempel. Beide keren werd ze Best of Breed en in de groep had ze een podiumplek te pakken. Maar, het blijft altijd een gok of je ook op zo’n grote show vooraan mag staan!

Maar, ze deed het weer! Ze won de kampioensklas, daarna werd ze beste teef en daarmee kreeg ze de titel European Winner 2023.

Wat kan ik dan nog meer zijn dan mega trots?