Pups

Bent u net als wij verliefd geraakt op de Korthaar Vizsla en wilt u een pup? Bij ons kunt u terecht voor pups die gefokt zijn op het hoogste niveau. Wij kijken zeer kritisch naar de beste combinatie van teef en reu. Daarbij staat gezondheid hoog in het vaandel. Daarom fokken wij uitsluitend volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer (het Nederlandse Honden Stamboek) en het verenigingsfokreglement van de Nederlandse Vizsla Vereniging. Alle pups krijgen een FCI Stamboom met DNA-certificaat mee. Uiteraard wordt uw pup gechipt en krijgt hij/zij een EU-paspoort. Als u uw pup komt ophalen is hij/zij ingeënt, ontwormd en volledig nagekeken door de dierenarts welke tevens een gezondheidsverklaring uitschrijft. Daarnaast werken wij met een koopovereenkomst.

De pups worden in huis geboren en groeien met elkaar op tot ze het nest mogen verlaten naar hun nieuwe eigenaar. Al onze honden, zowel de teven als de reuen zijn sociaal met een zeer vriendelijk en levendig karakter. Om de natuurlijke eigenschappen van het ras te behouden en uw pup kennis te laten maken met zijn jachtinstinct is een jachthonden puppycursus een vaste eis van de koopovereenkomst. Daarnaast is het zeer wenselijk dat er met de hond gewerkt word.

Goed gefokte pups vallen in de hogere prijsklasse.

Waarom een hond met stamboom kopen? Daarover leest u alles in deze folder van de Raad van Beheer.

Bent u nieuwsgierig geworden of benieuwd wanneer wij weer een nestje verwachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het beste kunt u even bellen.

Tel: 0543-843012 06-23852322
Email: info@greenvalleystars.nl

 

PUPS BESCHIKBAAR:

 

VERWACHT! Medio 20 mei 2022 verwachten wij een nest Vizsla Korthaar Pups. Wij zijn opzoek naar actieve mensen met voldoende tijd en energie. Meer informatie te verkrijgen via info@greenvalleystars.nl of 06-23852322