Fantastische resultaten Int. Dogshow Groningen 2020!

3 maart 2020 0 Door Jelle Derksen

Op zaterdag 29 februari zijn wij met zowel Fenyõligeti Juhar en Füsti-Ezerjó Angyal afgereisd naar de Martini Dogshow in Groningen.

Als eerste was de beurt aan Fenyõligeti Juhar, dit was zijn 5e show en hij gaat het steeds beter doen. Hij werd 1e in de open klas met een uitmuntend en een super keurverslag. Daarna werd hij ook nog eens beste reu en als klapper op de vuurpijl werd Fenyõligeti Juhar BEST OF BREED!!!! Als we dachten dat we het gehad hadden was dat mis. In de ere ring voor beste van FCI Rasgroep 7 werd Fenyõligeti Juhar 2e(!)! Een podium plek! Ons geluk kon niet op! Wat zijn wij trots!

Angyal deed op haar 2e show wederom heel goed haar best en werd 2e in de jeugdklas met een uitmuntend. Tevens ook een lovend keurverslag.

Op naar de volgende!