Corona tijd

6 augustus 2020 0 Door Jelle Derksen

Al enige tijd houd de Corona-crisis ons in de greep. Langzaam aan komt het leven weer op aangepaste wijze op gang. Wij hebben de periode goed besteed met wandelingen, showtrainingen en leuke uitjes met de roedel! Eind september is de eerste hondenshow weer, uiteraard met aangepaste omstandigheden maar ondanks dat kijken wij er weer erg naar uit om met onze sterren te gaan showen!

De vraag naar Vizsla puppies is erg groot, zo groot dat ik niet alle telefoontjes en e-mails kan beantwoorden. Excuus hiervoor! Fijn dat er zoveel mensen verliefd zijn op de prachtige Vizsla, maar – voordat u eraan begint verdiep u goed, informeer en lees veel zodat u zeker weet dat dit het juiste ras voor u is. Op het moment dat wij puppies verwachten vermelden wij dit op de website, maar voor informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen!

Stay safe and healthy!