Dogshow Bleiswijk BOB en diverse titels!

8 november 2021 0 Door Jelle Derksen

Op zaterdag 6 en zondag 7 november zijn wij afgereisd naar Bleiswijk voor de show. Een succesvol en gezellig weekend!

Zaterdag:

Philip of Skyrocket 1 uitmuntend in de jeugdklas, hij werd beste reu en daarmee won hij tevens 3(!) nieuwe titels! Hollandcup Junior Winner 2021, Hollandcup Winner 2021 en hij is officieel Nederlands Jeugdkampioen!

Green Valley Stars Flower Power 1 uitmuntend in de openklas, reserve beste teef.

Green Valley Stars Famous behaalde een 1 uitmuntend in de tussenklas.

Zondag:

Philip of Skyrocket 1 uitmuntend in de jeugdklas.
Maar, de klapper van het show weekend was onze Green Valley Stars Flower Power. Ze ontving een 1 uitmuntend in de openklas, daarna werd ze beste teef en uiteindelijk Beste van het Ras! Tijdens de ere keuring van rasgroep 7 liet ze zich fantastisch zien, we eindigde bij de laatste 6!