Int. Dogshow Rijnland uitmuntende resultaten.

30 maart 2022 0 Door Jelle Derksen

Afgelopen zaterdag 26 maart zijn wij met onze Vizsla’s afgereisd naar Hazerswoude voor de 2e show van dit jaar. Het was een groot succes! Niet enkel met de honden, maar ook de show zelf verliep soepel en op tijd. Complimenten voor de organisatie!

Resultaten:
21 Vizsla’s ingeschreven:

Green Valley Stars Indian Sun had haar show debuut, ze vond het allemaal ontzettend interessant en leuk wat resulteerde in een erg goed resultaat! Ze kreeg een “Veel belovend” en een 1e plaats. Daarna werd ze ook nog eens Best Puppy in Breed! Dus, een ticket naar de ere ring was binnen voor haar, en dat op haar 1e show!

Philip of Skyrocket mocht ook weer mee de showring in, hij kreeg in de gebruikshonden klasse een uitmuntend 1, werd daarna beste reu en uiteindelijk Best of Breed!! De 2e ticket voor de ere ring was dus ook binnen, hoe trots kan je zijn!

Uiteindelijk aan het einde van de dag was het zover, de ere ring. Toch altijd spannend, dat is namelijk het moment om te laten zien dat jij de beste hond hebt.

Philip deed het heel erg goed en werd 2e (!!) beste in de rasgroep! Een podium plek dus!

Op naar de volgende show!