Green Valley Stars Flower Power Nederlands Kampioen én 2x Best of Breed in 1 weekend!

30 augustus 2022 0 Door Jelle Derksen

Op zaterdag 27 en 28 augustus zijn wij afgereisd naar Rotterdam voor de Int. Dogshow Rotterdam. Wie had van te voren kunnen bedenken dat het zo’n succesvol weekend zou worden!

Grote ster van het weekend was onze Flower, zij werd zaterdag beste teef en beste van het ras waarna ze in de groepskeuring bij de laatste 5 geselecteerde zat. Als klapper op de vuurpijl werd ze zaterdag door het verkrijgen van de titel beste teef ook definitief Nederlands Kampioen!
Zondag deed ze wederom haar uiterste best, ze werd weer beste teef, beste van het ras maar als klapper op de vuurpijl liep ze tijdens de ere keuring in de groep naar een 2e plek in de rasgroep! Hoe trots kan je als fokker zijn?

Maar, zij was niet de enige “star” dit weekend. Philip of Skyrocket deed het ook uitstekend! Hij werd zaterdag reserve beste reu en zondag beste reu.

Green Valley Stars Ivencis was er zondag ook, hij werd 1e in de jeugdklas en behaalde daarna een reserve cac wat inhoud dat hij reserve beste reu is geworden.

Voor Green Valley Stars Marilyn Monroe was het haar showdebuut in de puppy klas, gewoon leuk mee en de entourage van de show mee maken. Mary werd zaterdag beste puppy teef van het ras met een heel mooi keur rapport. Hopen op een succesvolle toekomst met haar!